StupidBeauty
Read times:2114Posted at:Fri Jan 3 08:35:58 2020 - no title specified

Оваа апликација ќе го реши проблемот со „Андроид се надоградува, а 10-та апликација се оптимизира, вкупно 43“

Директориум за содржина

1 Брзо преземање

2 Променете го записот

2.1 2019.12.31

3 Опис на проблемот

4 Работи кои имаат потреба од внимание

4.1 Оваа апликација не е за секого

4.2 Ве молиме, дозволете ја оваа апликација да добие дозволи на ROOT

5 НАПРАВИ ГО!

5.1 Преземи / инсталирај

5.1.1 Google Play

5.1.2 Преземете и инсталирајте рачно

5.2 Да се користи

6 Политика на приватност

1 Брзо преземање

Бесплатно издание

Професионално издание

Кликнете овде за да ја преземете:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stupidbeauty.comgooglewidevinesoftwaredrmremover

Кликнете овде за да ја преземете:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stupidbeauty.comgooglewidevinesoftwaredrmremover.pro

Поддржува повеќето модели на мобилни телефони

Додадена поддршка за неколку специјални модели заснована на бесплатната верзија:

samsung

SM-J100H

SM-J100VPP

SM-J110L

SM-J110G

SM-J120G

GT-I9507V

LENOVO

Lenovo A319

Lenovo A6000

Lenovo S850

Lenovo A6000-l

Lenovo P70-A

Lenovo A6000/Plus

2 Променете го записот

2.1 2019.12.31

Верзијата 2019.12.31 носи следниве тешки промени:

  1. 1.Оптимизација на перформанси.

  2. 2.Ажурирани преводи на кориснички интерфејс на следниве јазици: шпански, норвешки; холандски; полски; арапски; германски; етиопски амхарски; азербејџан; бугарски бугарски; чешки; грчки; англиски; француски Хинди во Индија, хрватски во Хрватска; унгарски; индонезиски; италијански; хебрејски во Израел; корејски на корејски; малезиски; бурмански во Мјанмар; португалски; поедноставен кинески; руски; Кинески Хонг Конг; тајландски; ирански персиски.

  3. 3.Додаден превод на кориснички интерфејс на: македонски.

  4. 4.Компатибилен со Android 6.0 и погоре.

3 Опис на проблемот

Ако откако ќе ја активирате машината, секој пат кога ќе ја рестартирате, ќе искусите процес на „оптимизирање на 10-та апликација, вкупно 43.“, Тогаш треба да ја користите оваа апликација.

Со оваа апликација, можете да го поправите проблемот со кој се соочувате со допир на копче.

4 Работи кои имаат потреба од внимание

4.1 Оваа апликација не е за секого

Ве молиме, проверете дали сте се соочиле со споменатиот проблем пред да ја користите оваа апликација. Ако не го сретнавте проблемот споменат погоре, ве молиме не користете ја оваа апликација.

4.2 Ве молиме, дозволете ја оваа апликација да добие дозволи на ROOT

Без дозвола ROOT, оваа апликација не може да ги заврши своите задачи.

5 НАПРАВИ ГО!

Ајде да зборуваме за тоа како да го искористиме.

5.1 Преземи / инсталирај

5.1.1 Google Play

Ако Google Play е инсталиран на вашиот телефон, ова е најлесниот начин.

Посетете ја оваа URL адреса користејќи прелистувач на вашиот телефон:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stupidbeauty.comgooglewidevinesoftwaredrmremover

Или скенирајте го следниот QR код:

Горенаведените методи можат да бидат инсталирани на оваа апликација.

5.1.2 Преземете и инсталирајте рачно

Бесплатно издание

Посетете ја оваа URL за да го преземете пакетот за инсталација:

https://stupidbeauty.com/ArticleImages/1509/OptimizeRepairAndroid-freeVersion-release-6009.2019.12.29.apk

Или скенирајте го следниот QR код:

Горенаведените методи можат да се преземат во пакетот за инсталација на оваа апликација, а потоа рачно да се инсталираат.

5.2 Да се користи

Стартувајте ја апликацијата OptimizeRepair.

Веднаш ќе побара дозвола од РОТ, ве молиме кликнете Дозволи. Без ROOT дозвола, не може да се санира.

Откако успешно ќе ја добиете дозволата ROOT, ќе откриете дали проблемот опишан во овој напис постои на вашиот телефон. Ако го стори тоа, ќе ви каже: „Вие се соочувате со овој проблем“ и ќе се запали копчето „ПОПРАВКА“ подолу.

Уште еднаш, не користете ја оваа апликација ако телефонот не покажува „Android се надоградува“ кога ќе го вклучите телефонот.

Добро, сега, да претпоставиме дека вашиот телефон го има овој проблем. Кликнете на копчето "ПОПРАВКА". По некое време, прозорецот за дијалог ќе се појави за да ве информира дека проблемот треба да се реши.

Кога ќе кликнете на „OK“ за да го затворите овој дијалог, откривањето на проблемот повторно ќе се изврши и во овој момент не треба да има никакви проблеми.

Тоа е прилично едноставно, зар не?

6 Политика на приватност

Оваа апликација не користи никакви ваши приватни информации.

Your opinions
Your name:Email:Website url:Opinion content: